Werkzaamheden op gran canaria - Interiom.nl
348431
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348431,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Werkzaamheden op gran canaria

Project Description

Werkzaamheden in het hotel:

Het hotel was tijdens de montage 100% volgeboekt, waardoor de werkzaamheden er niet makkelijker van werden. Door de werkzaamheden gestructureerd en continu in de zelfde volgorde te doen, bleef het ongemak en de tijdspanne van de werkzaamheden tot een minimum beperkt.

De verantwoording over de privacy van de gasten en waardevolle spullen die in de kamers lagen lag bij het hotel, achteraf gezien viel dit reuze mee, we hebben hier dan ook geen enkele klacht over gehad.

Maar hoe goed de zaken ook voorbereidt zijn, als spaanse-derden een schakel vormen in de logistiek, ben je aan de goden overgeleverd.

  • De douane die de containers niet vrij wilde geven (te druk).
  • Twee verschillende magazijnen (30km uit elkaar) waar de containers reeds uitgepakt waren door spanjaarden.
  • Magazijnen die 60km van het hotel lagen.
  • Transport dmv kleine verhuis-auto’s. Beschadigingen door het vele overladen, onnodig reparatie werk.

Voor een klein bedrijf als Interiom (voorheen Hafo-interieurs) was dit een mega klus, echter door een goede voorbereiding en collega’s die staan voor hun werkzaamheden, hebben we dit project ook weer tot een goed einde gebracht.

Project Details
Category

hotels

Previous
Next