Keuken renovatie - Interiom.nl
348368
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348368,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Keuken renovatie

Project Description

Keuken renovatie

Vaak is de opstelling van de bestaande keuken prima, maar de deuren laten te wensen over (in dit geval liet het folie los, en de mensen wilde een modernere uitstraling, zonder een complete verbouwing). De schouw is strak omkleed met donker grijs leder look plaatmateriaal.

De bruine tegels zijn met base beton behandeld, zodat dit er ook zonder hak en breekwerk er weer superstrak en modern uitzien.

In detail, het leer effect is goed te zien. En in het echt ook net als echt leer, goed voelbaar.
De RvS square handgrepen, zijn prachtisch, subtiel en door het grote aantal handgrepen in deze keuken vormen ze niet de blikvanger.

De bestaande keuken, de basis is nog perfect, houtwerk en scharnieren nog goed en Ladegeleiders (Blum) kunnen nog een aantal jaren prima mee.
Het zijn dan wel geen soft closing geleiders, maar ook nog lang niet op.
Op deze manier kan een keuken nog weer een groot aantal jaren mee, zonder een investering waar je een mooie auto van kunt kopen.

Project Details
Category

Keuken projecten, Keukens

Previous
Next