Balie zorginstelling Deventer - Interiom.nl
350334
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-350334,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Balie zorginstelling Deventer

Project Description

Balie zorginstelling Deventer

Ruime #hoekbalie afgewerkt met #massief eiken front met hierachter led-verlichting.
De bestaande kolom is in het #ontwerp van de balie opgenomen, waardoor deze nog ruimer lijkt.
Achter de balie (niet op de foto) wordt in de wand een smalle sleutelkast gemaakt, welke ook weer met de grijs #gebeitsteeikendelen is afgewerkt.
Omdat de huidige balie enigszins uit het zicht introkken is als gevolg van de entree sluis, is het geheel zo ontworpen, dat de balie al in de tocht sluis begint (afgesloten door een ruit) en de bezoeker automatisch richting de balie getrokken wordt wanneer men uit de tochtsluis komt.
Nu nog wachten wanneer het geheel geplaatst kan worden.

De foto’s zijn verzorgt door #APHartphotography, er zijn nog veel meer mooie foto’s. Mocht je geïnteresseerd zijn in ons werk of in de fotografie, neem dan gerust eens contact met mij op.

Het paneel was ff een dingetje. De kabels demonteren was geen optie.
Dus moesten de gaten maximaal qua grootte gemaakt worden en met vereende krachten en precisie is het paneel uiteindelijk op de goede plek gekomen. De kolom was een echt vast gegeven, welke is opgenomen in de balie.

.
Fotografie Anita van der Palen – Hahyary
Just Be Creative
Project Details
Category

All, balie projecten, Balies

Previous
Next